Szolgáltatásaink
> Digitális nyomtatás <
   -Jármű és Flotta dekoráció
   -Reklámponyva és Molinó
   -Épületháló
   -Kirakatdekoráció
   -Öntapadós cimke
   -Zászló
   -Poszterek, reklámplakátok
> Dekoráció készítése <
   -Járműdekoráció
   -Felirat készítés
   -3D, plasztikus feliratok
> Reklámtáblák <
   -Reklámtábla gyártás, készítés
   -Világító táblák
   -Világító felirat
   -UMFT & UMVP táblák
   -Útbaigazító, telephelyjelző tábla
   -Megállító táblák
      - Csővázas
      - Alumínium cserélhető betéttel
      - Egyedi alakos
> Grafikai munkák <
   -Nyomdai előkészítés
   -Névjegykártya
   -Céges szórólapok,Katalógus
> Prezentációs eszközök <
   -Roll-up
   -Banner
   -Kínálópult
> Fényvédő, biztonsági fóliák <
   -Autóüveg sötétítés
   -Épület üveg fóliázás
      - Fényvédő
      - Biztonsági
      - Kombinált
> Karosszéria védő fóliázás <
> Reklámfelületek bérbeadása <
   -Óriásplakát táblák
   -Kandelláber táblák
   -Reklámponyvák
   -Prizmatáblák
Kapcsolat
an image
Best Point Dekor Kft.
6000 Kecskemét Kurucz krt. 8.
Email: info@kecskemetidekoracio.hu

Mobil:         +70 948 9048
Vezetékes: +76 416 260
Fax:            +76 506 053

Hírlevél


A SkyFol ThermoProtect üvegfóliák alkalmazásával egyszerűen és hatékonyan javíthatja üvegeit. Legyen szó energiaterhelés csökkentésről, UV védelemről, fényszabályozásról, vagy az épület arculatának megváltoztatásáról, a SkyFol ThermoProtect üvegfóliák mindig biztosan teljesítenek.

Energiamegtakarítás SkyFol ablakfóliával
Energiaterhelésnek nevezzük az ablakon átjutott sugárázás energiamennyiségét. Ez a sugrázás a beltérbe való bejutás után olyan más tartományú sugárzássá alakul, amely nem képes az üvegen keresztül elhagyni a helyiséget. Tömören ezt nevezzük üvegház hatásnak. Az épületek klimatizációs költsége jelentős összegeket emészt fel, nem is beszélve a környezetünket ért terhelésekről, melyek az energia előállításához szükségesek. A SkyFol ThermoProtect üvegfóliák használatával drasztikusan csökkentheti energiaköltségeit.

Energia audit
Az általános technikai adatok kizárólag a termékek összehasonlítására szolgálnak, nem mutatják meg, hogy üvegeinkre helyezve az adott fólia valóban miként fog teljesíteni. Megfelelő elméleti tudással, gyakorlattal és műszerekkel felszerelt partnereink igény esetén, helyszíni mérések és számos rendelkezésre álló nemzetközi adat alapján számításokat végeznek a várható energia megtérülés mértékéről. Nem elégséges az egyrétegű üvegeken mért technikai adatok alapján terméket választania.

Nyári hővédelem SkyFol ablakfóliával
Fontos szempont az épületek esetében a hideg - meleg pontok kiegyensúlyozása. Számos irodaépületben találkoztunk azzal a problémával, hogy a déli, délnyugati fekvésű üvegtáblák közelében ülő kollégák nem tudtak a hőségtől hatékonyan dolgozni, míg az északi homlokzatnál lévő kollégák már fáztak az erős klímák miatt. A SkyFol ThermoProtect üvegfóliák lecsökkentik az átsugárzott hőt, ezzel biztosítva valamennyi kolléga kényelmét.

Téli hővédelem SkyFol ablakfóliával
Az üvegfóliák téli hővédelme sokáig egy nehezen meghatározható kérdés volt. Mivel az üvegfóliák kizárólag a sugárzási tartományban fejtik ki hatásukat, míg a hő a sugárzás mellett vezetés és légáramlás útján is szökik a szobából, ezért az energiaátadási értékek jócskán eltérnek a teljes ablakrendszereken mér mutatóktól (például K, vagy U érték). Középinfra hullámhosszon mért mérések alapján biztosan állíthatjuk, hogy a SkyFol ThermoProtect SI és a P sorozat technológiailag alkalmas a téli hőveszteség csökkentésére. Kínálatunkban a legjobb megoldást a külön az erre célra tervezett SkyFol ThermoProtect SI15 LE típus adja.

Egyedi, modern megjelenés
Sokszor a SkyFol ThermoProtect üvegfóliák telepítése teljes arculati váltást is jelent az épület számára. Termékeinkkel nappali belátásvédelmet, modern, homogén megjelenést érhet el.

Konstans minőség
A SkyFol ThermoProtect ablakfóliák a világ élvonalába tartozó amerikai gyártók különleges termékei. Teljesítményüket még több, mint egy évtized elmúltával is megtartják. Az általunk forgalmazott üvegfóliák több évtizede biztosan védik üvegtáblák millióit világszerte.

Fényegyensúly
Ragyogás a neve annak a hatásnak, minek keletkezésekor egy agresszív fénysugár miatt nem látható a képernyő például, vagy csak egy pillanatra megvakolunk. A Skyfol ThermoProtect ablakfóliák az üveg által áteresztett látható fény szűrésével ragyogásvédelmet nyújtanak.

Tartós UV védelem
Az UV-sugárzás ártalmas az egészségre, számos súlyos bőrbetegség, beleértve a bőrrák kiváltó oka. Több tényező, mint pl. a naphő, látható fény, páratartalom, stb. között az UV-sugárzás a szövetek fakulásának fő oka. Amennyiben szeretné egészségét megóvni, és szeretné ingóságait a fakulástól megvédeni, a SkyFol üvegfóliák jelentik a megoldást.

Teljeskörű teljesítmény adatok
A SkyFol ThermoProtect üvegfóliák technikai paramétereit a lehető legrészletesebben adjuk meg, biztosítva a megfelelő összehasonlíthatóságot más gyártók termékeivel. Fontos azonban figyelembe vennünk, hogy a gyártók egy csoportja 6 mm-es (SkyFol gyártói is), míg mások 3mm vastag üvegen mérik az adatokat. Ez a tény eltérő adatokhoz vezet.

Igényes kivitelezés
A kivitelezés minősége befolyásolja a termék élettartamát. Egy, a megfelelő oktatást nélkülöző vállalkozónak nem csak a telepítés jelent kihívást, hanem könnyen előfordulhat, hogy szakmailag nem megfelelő megoldást kínál üvegei számára, melynek következtében akár ronthatja is üvegei hatékonyságát. Válasszon biztos kivitelezőt a SkyFol Telepítői Hálózat vizsgázott, gyakorlott és szerződéses viszonyban álló partnerei közül.

Hiteles SkyFol okmányok és garanciák
Valamennyi munka elvégzésekor szerződött partnereinktől formanyomtatvány Tanúsítványt kapnak a SkyFol termékeit választó ügyfelek. Ez az okmány tartalmazza többek között a garanciális vállalásokat is. Valamennyi garanciavállalás gyártói háttérrel rendelkezik, mely más termékek esetében általában nem mondható el. Több, mint 30 éves jelenlétünk az üvegfóliák piacán biztos alap valamennyi partnerünk és megrendelőnk számára.