Szolgáltatásaink
> Digitális nyomtatás <
   -Jármű és Flotta dekoráció
   -Reklámponyva és Molinó
   -Épületháló
   -Kirakatdekoráció
   -Öntapadós cimke
   -Zászló
   -Poszterek, reklámplakátok
> Dekoráció készítése <
   -Járműdekoráció
   -Felirat készítés
   -3D, plasztikus feliratok
> Reklámtáblák <
   -Reklámtábla gyártás, készítés
   -Világító táblák
   -Világító felirat
   -UMFT & UMVP táblák
   -Útbaigazító, telephelyjelző tábla
   -Megállító táblák
      - Csővázas
      - Alumínium cserélhető betéttel
      - Egyedi alakos
> Grafikai munkák <
   -Nyomdai előkészítés
   -Névjegykártya
   -Céges szórólapok,Katalógus
> Prezentációs eszközök <
   -Roll-up
   -Banner
   -Kínálópult
> Fényvédő, biztonsági fóliák <
   -Autóüveg sötétítés
   -Épület üveg fóliázás
      - Fényvédő
      - Biztonsági
      - Kombinált
> Karosszéria védő fóliázás <
> Reklámfelületek bérbeadása <
   -Óriásplakát táblák
   -Kandelláber táblák
   -Reklámponyvák
   -Prizmatáblák
Kapcsolat
an image
Best Point Dekor Kft.
6000 Kecskemét Kurucz krt. 8.
Email: info@kecskemetidekoracio.hu

Mobil:         +70 948 9048
Vezetékes: +76 416 260
Fax:            +76 506 053

Hírlevél

Prizmatáblák

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

A prizmatáblák felépítése:

A közterületen elhelyezett, cégünk által gyártott prizmatáblák jellemzője az időjárás-állóság, vandalizmus elleni védelem, és a szélsőséges körülményeknek is megfelelő működés.

Prizmaelemek:

Nagy szilárdságú, sajtolt alumínium, háromszögszelvényű, 127 mm-es oldalélű, 1.6 mm falvastagságú profil. Felülete extra kemény eloxálással védve. Erre részben az időjárás-állóság, de leginkább a grafika felragasztása és hasítása miatt van szükség.

Vázkeret:

Nagy szilárdságú, sajtolt alumíniumprofil, 152 mm x 66 mm-es befoglaló mérettel. Több zárt, nem egyforma szelvényrészből és falvastagsággal van sajtolva, kifejezetten ehhez a berendezéshez fejlesztve és készítve. A vízszintes és függőleges vázkeret-elemek öntött sarokív-elemekkel szerelhetőek kész tartókeretté. A tartókeret RAL szám szerint tetszőleges színre festhető. Ez nagyon megkönnyíti a helyszínre szállítást, akár egy mikrobusz egy teljes prizmatáblát el tud szállítani.

Hajtásmechanika:

A hajtórendszer az alsó vízszintes vázkeretbe van beépítve. Az egyes prizmaelemek hajtását csapágyazott tengelyek és hajtókarok végzik. A felső vízszintes vázkereten csak támasztó görgők vannak. Egyszerre elforduló prizmaelemeknél végtelenített bordásszíj hajtás, hullámmozgású prizmaelemeknél speciális mechanikus hajtóelemekkel történik. A képfordítást hálózati 220V-os, vagy akkumulátoros üzemmódban egyenáramú villamos motor biztosítja. A villamos motor hajtóműve egy megfelelően méretezett erőhatárolós kuplungszerkezet közbeiktatásával hajtja a bordásszíjat, illetve a hajtóelemek vezértengelyét.

A prizmaelemek a hajtókarokról és magából a táblakeretből kiemelhetőek, így a plakátcsere néhány perc alatt elvégezhető.

Reklámtáblák méretei:

A reklámtáblák technikai keretméretei megközelítőleg 200-200 mm-el növelik a hasznos grafikai méreteket. A legkisebb még ajánlott grafikai méret 800 x 1500 mm, vízszintes prizmaelemekből felépítve.

Vízszintes (fekvő) prizmatáblák esetén maximum 1200 x 6000 mm kiterjedésű tábla gyártható, ennél nagyobb méretek csak függőleges (álló) prizmaelemekből építhetők. A legnagyobb méretű 4000 mm x 12000 mm-es álló prizmatábla. A legkisebb- és legnagyobb kiterjedésű méret között bármekkora (+ -80 mm) prizmatábla készíthető.

Vezérlés villamos adatok:

A reklámtábla 120°-onkénti elfordulása 5-20 másodpercen belül, valamint 20-120 másodperc közötti szünetidővel fokozatmentesen állítható. A forgatás időtartama állandó 3,5 másodperc. A forgatást 220 V 50 Hz hajtóműves szinkronmotor végzi, teljesítményfelvétel 4 négyzetméteres tábláig 11 W, ezen felül 33 W.

Akkumulátoros forgatásnál, 12V-os 35Nm-es indító nyomatéku egyenáramú villamos motor kerül beépítésre.

A prizmatáblák megvilágítása helyszíntől és táblamérettől függő. Például egy „EURO” méretű tábla 3 db 70 W-os fémhalogén fényvetővel kiválóan megvilágítható.

Karbantartás:

A forgóprizmás reklámtábla 10 másodperc ütemidővel számolva, egy naptári évben közel 3,2 millió képváltást végez. Ennek figyelembevételével a prizmatáblát fél évenként ellenőrizni kell, és helyenként az utánzsírozást el kell végezni. Az ellenőrzés és esetleges zsírozás 1-2 munkaórát igényel. Ezen kívül lényeges karbantartást a berendezés nem igényel. Tapasztalatok szerint elég kétévenként kb. 10 óra alatt elvégezhető felújítómunka elvégzése.